OS4 DepotLogo by DaveyD 
(anonymous IP: 18.206.194.83,0) 
 HomeRecentStatsSearchMirrorsContactInfoDisclaimerConfigAdmin
 Menu

 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 
 Categories

   o Audio (330)
   o Datatype (47)
   o Demo (186)
   o Development (541)
   o Document (21)
   o Driver (89)
   o Emulation (142)
   o Game (874)
   o Graphics (469)
   o Library (102)
   o Network (205)
   o Office (56)
   o Utility (825)
   o Video (62)

Total files: 3949

Full index file. Download
Recent index file. Download




 Links

  Amigans.net
  OpenAmiga
  Aminet
  UtilityBase
  IntuitionBase
  AmigaBounty


Support the site


 File comments for:  Utility » Filetool » clipdown.lha

Clipdown

Description: Utility to download/play URL's from the clipboard.
Download: clipdown.lha
Version: v3.4
Date: 15 Jan 13
Category: utility/filetool
FileID: 7650
RSS Feed url: http://se.os4depot.net/modules/comments/rssfeed.php?file=utility/filetool/clipdown.lha

[Back to readme page]   [Refresh page]

Comment by: K-L (85.168.132.15)At: 06 Sep 2010, 04:52File version: v3.1
Thanks for this excellent work, as always :-)
 
 
Comment by: cha05e90 (84.134.40.162)At: 14 Aug 2010, 20:34File version: v3.0
You have mail! ;-) (I forgot to mention: Yes, total new install.)
 
 
Comment by: ktadd (24.130.98.19)At: 14 Aug 2010, 19:34File version: v3.0
@cha05e90
Just tried everything you metioned here and it's all working fine so I suspect a setup problem.
Is this a totally new install of ClipDown or have you had it working before?
Make sure wget has it's executible bit set. It's not set as found it it's archive.
Try setting the output level of getvideo to debug mode by setting the level to 9 as found at the end of the getvideo.config file. Make sure ClipDown is run with quite mode off in the tools menu.
Send me an email at the address found in the ClipDown.guide file with with details of what you are trying to do and what errors you are seeing and I'll help you get it up and running.

Details to include:
Where did you install wget.
A copy of the ClipDown tooltypes.
A copy of your getvideo.config file.
A link to the YouTube video you have having trouble playing.
Any error information you can capture.
 
 
Comment by: cha05e90 (84.134.40.162)At: 14 Aug 2010, 17:02File version: v3.0
Hmm - here ClipDown doesn't work in the combination Youtube/MPlayer ("filetype not supported" - but MPlayer plays .flv! Is there some setting I don't understand? Furthermore it seems that TOOLTYPEd pathes (i.e. download dir) get some extra spaces, which leads of course to errors from getvideo etc.
 
 
Comment by: Damned (84.222.105.132)At: 01 Sep 2009, 21:36File version: v2.4
Amazing utility!Well Done!!
 
 
Comment by: Tinkerbell (88.76.177.234)At: 15 Feb 2009, 15:22File version: v1.2
now it works, i forgot to set a assign for wget

regards
 
 
Comment by: Tinkerbell (92.72.114.25)At: 15 Feb 2009, 01:25File version: v1.2
the destination directory path set to Ram Disk (per requester).
i look again the error message make a screenshot and mail you.

regards
Tinkerbell
 
 
Comment by: ktadd (24.130.98.19)At: 14 Feb 2009, 18:15File version: v1.2
@Tinkerbell

I can't seem to duplicate the problem with the info you've given.
Is the destination directory path set to an already existing directory?

If you email me with more details, my address is in the ClipDown.guide file, I'll be glad to see if we can track the problem down.

Thanks for the feedback.
 
 
Comment by: Tinkerbell (88.76.167.250)At: 14 Feb 2009, 16:41File version: v1.2
v1.2 says wrong arguments for cd (change directory)
the tooltype is set to ask_save_path :(
in v1.1 it works
 
 

Copyright (c) 2004-2019 by Björn Hagström All Rights Reserved
Amiga OS and its logos are registered trademarks of Hyperion Entertainment