OS4 DepotLogo by Nickman 
(anonymous IP: 3.236.234.223,0) 
 HomeRecentStatsSearchMirrorsContactInfoDisclaimerConfigAdmin
 Menu

 Features
   Crashlogs
   Bug tracker
   Locale browser
 
 Categories

   o Audio (333)
   o Datatype (50)
   o Demo (199)
   o Development (580)
   o Document (21)
   o Driver (96)
   o Emulation (146)
   o Game (948)
   o Graphics (488)
   o Library (108)
   o Network (224)
   o Office (61)
   o Utility (881)
   o Video (65)

Total files: 4200

Full index file. Download
Recent index file. Download




 Links

  Amigans.net
  OpenAmiga
  Aminet
  UtilityBase
  IntuitionBase
  AmigaBounty


Support the site


 File comments for:  Game » Shmup » shootemup_demo.lha

Shootemup_demo

Description: Early beta of a 2D shoot em up game in a 3D world
Download: shootemup_demo.lha
Version: 0.2
Date: 30 Apr 09
Category: game/shmup
FileID: 4786
RSS Feed url: http://se.os4depot.net/modules/comments/rssfeed.php?file=game/shmup/shootemup_demo.lha

[Back to readme page]   [Refresh page]

Comment by: Menthos (84.244.227.71)At: 02 May 2009, 14:41File version: 0.2
@Lio: have you tried to press 'i' to change to AmigaInput for joypad support?

Btw, 'f' should toggle fullscreen on/off...
 
 
Comment by: Xeron (90.204.88.20)At: 01 May 2009, 16:46File version: 0.2
There is a bug in AmigaInput. Leave the AmigaInput prefs window open when you run the game.
 
 
Comment by: Menthos (84.244.227.71)At: 30 Apr 2009, 22:20File version: 0.1
Just uploaded a new version that allows it to continue even if it fails to find AmigaInput devices. I don't know why it doesn't find any devices for you on the Peg2 (if you have a joypad/stick configured with AmigaInput?).

Also uploaded a screenshot (thanks Lio for posting a screenshot too).

Keyboard key 's' will create a RAW data screenshot in RAM: (slow and buggy code).
 
 
Comment by: Lio (79.132.40.235)At: 30 Apr 2009, 20:12File version: 0.1
Working fine here on AOS4.1+A1G4-800+512Mo+radeon7500
cpu is at 100% but the ship is moving smoothly even under heavy fire.
looks good...
no joypad support though...
 
 
Comment by: ich (77.128.91.139)At: 30 Apr 2009, 16:01File version: 0.1
Failed to enumerate devices: no devices in device list
 
 
Comment by: spot (83.248.105.187)At: 30 Apr 2009, 13:16File version: 0.1
Failed to enumerate devices: no devices in device list
same thing here on peg2/os4
 
 
Comment by: IamSONIC (80.128.190.194)At: 30 Apr 2009, 12:51File version: 0.1
It works on my Sam, but i have to select in the startup window my joypad before clicking OK then it works.
 
 
Comment by: Menthos (212.247.78.141)At: 30 Apr 2009, 11:49File version: 0.1
Hmm... must be the AmigaInput code... I guess I must handle when no devices is found too! :)
 
 
Comment by: kas1e (78.36.155.36)At: 30 Apr 2009, 11:09File version: 0.1
Try to run on os4.1/peg2 from workbench, and have:
"Failed to enumerate devices: no devices in device list"
 
 

Copyright (c) 2004-2022 by Björn Hagström All Rights Reserved
Amiga OS and its logos are registered trademarks of Hyperion Entertainment